Ana içeriğe atla

Bitget Kripto Kredi Hizmetini Başlatıyor

Kullanıcılarına sorunsuz ve güvenli bir kripto işlem deneyimi sunmak için hizmetlerini geliştirmeyi sürdüren Bitget, yerleşik Crypto Loans ürünüyle hızla genişleyen kripto para kredisi sektörüne giriş yapıyor. Yeni ürün, geleneksel kredi kurumları tarafından reddedilen ve dijital varlıklar aracılığıyla alternatif finansman yöntemleri arayan kullanıcı kitlesini çekmeyi amaçlıyor.

Bitget'in Crypto Loans ürünü, kullanıcıların eldeki varlıklarından birini teminat olarak kullanarak başka bir para biriminde karşılık gelen bir miktar borç alabilmelerini sağlayan dual-coin yaklaşımına dayanıyor. Her kredi, ödenmesi gereken belirli bir faiz oranıyla veriliyor ve ödünç alınan miktar, teminat olarak gösterilen varlığın piyasa değerine göre belirleniyor. Krediler önceden belirlenmiş bir süre için sunuluyor ve kullanıcılar son ödeme tarihinden önce veya zamanında geri ödeme yapmayı tercih edebiliyor.

“Kullanıcılar, Daha Likit Varlıklarda Yatırım Yapmak İçin Kredi Alabilme Fırsatına Sahipler”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Bitget Yöneticisi Gracy Chen, "Bitget'in yeni ürünü, teminata dayalı para birimi kullanımının esnekliğini vurguluyor ve sermaye kullanımını artırıyor. Kullanıcılar, şimdi daha az talep gören paraları teminat olarak göstererek daha likit varlıklarda yatırım yapmak için kredi alabilme fırsatına sahipler. Platformumuzun esnek borç alma ve geri ödeme mekanizması, tüm kullanıcıların taleplerini karşılamak ve kullanıcıların rahatlığını sağlamak amacıyla tasarlandı" dedi.

Bitget Kripto Kredi Hizmetini Başlatıyor

 Son yıllarda kripto kredileri, dijital kredi sektörünün büyümesi sayesinde dikkat çekiyor. 2022 yılında 8,5 milyar doları aşan bu sektörün, 2032 yılına kadar yıllık bileşik büyüme oranının yüzde 20,5 artacağı tahmin ediliyor. Global Market Insights tarafından yayınlanan bir rapor, geleneksel kredilere olan artan bağımlılığı vurgulayarak dijital kredi ürünlerinin talebini artırabileceğini belirtiyor. Geleneksel kullanıcıların sorunsuz bir şekilde bu çözümleri kabul etmesi, bu trendin benimsenmesinde önemli bir rol oynayacak.

Kredi Alındıktan Sonra Fonlar İhtiyaçlara Göre Kullanılabiliyor

Bitget, kredi sürecini sadece kullanıcıları sisteme entegre etmekle kalmayıp, aynı zamanda geleneksel finansal kuruluşlarda bulunan tanıdık prosedürlere benzer prosedürler kullanıyor. İlk adım teminat göstermeyi içeriyor, ardından otomatik olarak kredi miktarının dağıtımı yapılıyor. Böylece borç alanlar için kullanıcı dostu ve verimli bir deneyim sağlanıyor. Kredi alındıktan sonra kullanıcılar fonları ihtiyaçlarına göre kullanabiliyor, ayrıca durumlarına veya bireysel gereksinimlerine bağlı olarak teminatı ekleyebiliyor veya çekebiliyor. Platform, ayrıca yeni ürünün kredi başvurularındaki hızlı inceleme sürecini ve para çekmedeki desteğini vurguluyor. Bitget'in yüksek güvenlik düzeyi ve güvenilir bir finansal platform olarak piyasa itibarı göz önüne alındığında, kullanıcılar teminatlarının güvenliklerinin sağlandığından emin olabiliyor.

Bitget borsası son aylarda hizmet yelpazesini genişletirken, kripto para ve geleneksel finans sektörüne yönelik yeni ürünler sunuyor. Bitget'in Web3 alanına girerek tek bir erişim kapısı yaratma amacıyla BitKeep'e yaptığı yatırım da bu adımlardan biri olarak öne çıkıyor.

Bitget Hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, temel özellikleri olarak yenilikçi ürünler ve sosyal işlem hizmetleri ile dünyanın lider ilk beş kripto para borsası arasındadır. 100'den fazla ülke ve bölgede 8 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren borsa, güvenli, tek noktadan işlem çözümü sunarak kullanıcıların daha akıllı işlem yapmalarına yardımcı olmayı taahhüt eder. Ayrıca, aralarında efsanevi Arjantinli futbolcu Lionel Messi, lider İtalyan futbol takımı Juventus ve resmi eSpor etkinlikleri organizatörü PGL'nin de bulunduğu güvenilir partnerlerle yaptığı iş birlikleri aracılığıyla bireylere kriptoyu benimsemeleri için ilham veriyor. Coingecko’ya göre, Bitget şu anda en iyi 5 vadeli işlem platformu ve en iyi 10 spot işlem platformu arasında yer alıyor.

https://www.ifhaber.com/kripto-para/bitget-kripto-kredi-hizmetini-baslatiyor/?feed_id=14397&_unique_id=64a9dee02e1af

sigorta haberleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ING’den Banka Kartı Ödemelerine Yönelik Yeni Ürün: KOBİ Nakit POS

ING Türkiye, banka kartı ödemelerine özel avantajlı üye iş yeri ücreti fırsatı sunan KOBİ Nakit POS ürününü hayata geçirdi. KOBİ Nakit POS ile KOBİ’ler, iş yerlerinde yazar kasa POS cihazlarında hiçbir ücret ödemeden tüm yurt içi banka kartı ödemelerinde ertesi gün %1.49 üye iş yeri ücretinden yararlanabiliyor. Üstelik aylık POS yazılım, donanım ve bakım hizmeti ücreti ödemiyor. ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, “KOBİ’lerin ihtiyaçlarını yakından takip ediyor ve onların rekabette öne çıkmalarına katkı sağlayacak ürün ve hizmetler geliştirmeyi önceliklendiriyoruz. KOBİ Nakit POS ürünüyle sunduğumuz ertesi gün %1.49 üye iş yeri ücreti fırsatıyla işletmelere banka kartı ödemelerinde maliyet avantajı sağlıyoruz” dedi. Dijital gücüyle kalıpların dışında ve hayatın içinde çözümler geliştiren ING Türkiye, banka kartı ödemelerine özel avantajlı üye iş yeri ücreti fırsatı sunan KOBİ Nakit POS ürününü hayata geçirdi. KOBİ Nakit POS ile KOBİ’ler iş yerlerinde y

Küresel Riskler Raporu 2023 Yayınlandı

Küresel Riskler Raporu 2023 yayınlandı: acil yaşam maliyeti krizi ile sürdürülebilir iklim aksiyonu arasındaki gerilimler doruk noktasında. Yaşam maliyeti krizi kısa vadeli en büyük risk iken, iklim değişikliğini azaltma ve iklime uyum sağlamadaki başarısızlık ise uzun vadeli en büyük endişelerdendir. Jeopolitik rekabetler ve içe kapanma eğilimleri, ekonomik kısıtlamaları artıracak ve hem kısa hem de uzun vadeli riskleri daha da artıracaktır. Küresel Riskler Raporu, ülkeleri "kaynak rekabetinden" kaçınmak için birlikte çalışmaya çağırmaktadır Rapor, 1.200'den fazla uzmanın, politika yapıcıların ve sektör liderlerinin görüşlerinden yararlanmaktadır. Küresel Riskler Raporu 2023'ü buradan okuyun, Küresel Riskler Girişimi 'ni keşfedin ve #risks23 etiketini kullanarak sohbete katılın Cenevre, İsviçre , 11 Ocak 2023 – Dünya Ekonomik Forumu tarafından, Marsh & McLennan Şirketleri , SK Group ve Zurich Sigorta Grubu stratejik ortaklığında hazırlanan Kür

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2 Yeni Fona Onay

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2023 yılında faaliyet izni alan Vega Portföy tarafından oluşturulan Mavi Serbest Fon ve Anka Serbest Fon isimli fonların kuruluşuna onay verdi. Ana yatırım stratejisi, hem Türk lirası hem de döviz cinsi para ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yaparak sermaye kazancı sağlamak ve portföy değerini artırmak olan Anka Serbest Fon, doğrudan veya türev araçlar vasıtasıyla yurt içi ve global piyasaların eğilimlerini yakından izleyerek yüksek getiri sağlamayı amaçlıyor. Anka Serbest Fon'un Risk Getiri Profili değerlendirme derecesi 7 olarak belirlendi. VMV koduyla işlem görecek Mavi Serbest Fon'un ana stratejisi ise daha ziyade Türk Lirası varlıklara yatırım yaparak mevduat üstü getiri elde etmek. Fon'un Risk Getiri Profili değerlendirme derecesi ise 5 olarak belirlendi. Fonların faaliyet onayıyla ilgili konuşan Vega Portföy Genel Müdürü  Sn.Tarkan Çetin, "Portföy Yönetimi alanında yeni faaliyete geçmiş olan Vega Portföy’ün ilk