Ana içeriğe atla

CEPTETEB İŞTE’den Ayrıcalıklı Fırsatlar

Türk Ekonomi Bankası (TEB) dijital bankacılık platformu CEPTETEB İŞTE aracılığıyla, ilk kez müşteri olanlara ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), ticari ve işletme müşterilerinin ihtiyaçlarına özel tasarlanmış ve geliştirilmiş geniş kapsamlı dijital bankacılık platformu CEPTETEB İŞTE uygulaması üzerinden görüntülü görüşme ile şahıs firması sahipleri için şubeye gitmeden ve ıslak imzaya gerek kalmadan dakikalar içinde müşteri olma dönemi başladı. Şahıs firması olmayan tüzel kullanıcılar da www.cepteteb.com.tr  adresindeki “Müşteri Ol” kısmında yer alan formları doldurarak yine dakikalar içinde müşteri olma süreçlerini hızlıca başlatabiliyor.

Bu yıl sonuna kadar ilk defa CEPTETEB İŞTE’li olan müşteriler mobil ya da Kurumsal İnternet Bankacılığı kanalına giriş yaptıklarında 90 gün boyunca geçerli olacak ücretsiz 2.023 adet TL Havale işlemi, ücretsiz 2.023 adet EFT işlemi, ücretsiz 63 adet takas çek tahsilatı ve 1 adet Fiziki Mobil POS ücret muafiyeti avantajlarından yararlanabilecek.

Şirketler için 7/24 bankacılık işlemi imkanı

CEPTETEB İŞTE ile anlık olarak bakiye ve hesap hareketleri takip edebildiği gibi, istenilen bir hesap ya da tüm hesaplara gelen ve giden tutarları 7 günlük veya 7 aylık geçmiş eğilimi de izlenebiliyor. Aynı zamanda kart harcamaları, yatırım hesaplarındaki toplam değerler ve POS cihazlarındaki ciro eğilimleri de 7/24 platform üzerinden takip edilebiliyor.

Müşteriler uygulama üzerinden QR kod ile çek kontrolü sağlayabilirken aynı zamanda yaklaşan çek ödemelerini izleyebiliyor. Anında Patron Kart, Taksitli Ticari, Rotatif ve Spot türlerindeki kredilerini bankaya gelmeden kullanabiliyor. Ayrıca Taksitli ticari kredi ve Şirket Kredi Kartı limitlerine kağıtsız ve dijital olarak hızlıca başvuran müşteriler işlemlerine ilişkin yazılı talimatlarını da fotoğraf çekme kolaylığıyla anında TEB şubelerine iletebiliyor.

Hızlı ve Kolay Kullanım ile Zaman Kazanımı

Platformda yer alan akıllı arama özelliği ile müşteriler işlem, hesap hareketi veya tanımlı hızlı işlemlerini kolayca bulabiliyor, transfer ve ödemeler sayfasında listelenen son ve sık yapılan işlemler ile daha hızlı hareket edebiliyor. Müşteriler CEPTETEB İŞTE ile hesap ve kart işlemleri, para transferi, vergi ve kurum ödemeleri gibi günlük bankacılık işlemlerini, çek, senet, kredi ve üye işyeri fonksiyonları gibi "nakit yönetimi" işlemlerini, döviz, altın, vadeli hesap gibi yatırım işlemlerini şubeye gitmeden kolayca gerçekleştirebiliyor.

POS İşlemlerinde özel ayrıcalıklar

Ticari hayatın en önemli parçalarından biri olan POS işlemleri özelinde de müşteriler CEPTETEB İŞTE üzerinden POS hesaplarındaki bakiyeyi anlık takip etmenin yanı sıra 7 aylık ve 7 günlük ciro eğilimleri ile işyerinin performansını takip edebiliyor ve hesap özetlerine anında ulaşabiliyor. Tüm bunlara ek olarak İhtiyaç halinde blokedeki birikmiş tutarlar anında kullanıma açılabiliyor.  Müşteriler ayrıca uygulama sayesinde POS cihazları ile ilgili anında arıza kaydı açıp yeni cihaz talebinde bulunabiliyor.

Kampanyadan faydalanmak için son tarih 31 Aralık

31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyaya katılmak için tüketicilerin ilk defa CEPTETEB İŞTE’li olması gerekiyor.

https://www.ifhaber.com/bankacilik/cepteteb-isteden-ayricalikli-firsatlar/?feed_id=11835&_unique_id=64765e880c0e5

sigorta haberleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ING’den Banka Kartı Ödemelerine Yönelik Yeni Ürün: KOBİ Nakit POS

ING Türkiye, banka kartı ödemelerine özel avantajlı üye iş yeri ücreti fırsatı sunan KOBİ Nakit POS ürününü hayata geçirdi. KOBİ Nakit POS ile KOBİ’ler, iş yerlerinde yazar kasa POS cihazlarında hiçbir ücret ödemeden tüm yurt içi banka kartı ödemelerinde ertesi gün %1.49 üye iş yeri ücretinden yararlanabiliyor. Üstelik aylık POS yazılım, donanım ve bakım hizmeti ücreti ödemiyor. ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, “KOBİ’lerin ihtiyaçlarını yakından takip ediyor ve onların rekabette öne çıkmalarına katkı sağlayacak ürün ve hizmetler geliştirmeyi önceliklendiriyoruz. KOBİ Nakit POS ürünüyle sunduğumuz ertesi gün %1.49 üye iş yeri ücreti fırsatıyla işletmelere banka kartı ödemelerinde maliyet avantajı sağlıyoruz” dedi. Dijital gücüyle kalıpların dışında ve hayatın içinde çözümler geliştiren ING Türkiye, banka kartı ödemelerine özel avantajlı üye iş yeri ücreti fırsatı sunan KOBİ Nakit POS ürününü hayata geçirdi. KOBİ Nakit POS ile KOBİ’ler iş yerlerinde y

Küresel Riskler Raporu 2023 Yayınlandı

Küresel Riskler Raporu 2023 yayınlandı: acil yaşam maliyeti krizi ile sürdürülebilir iklim aksiyonu arasındaki gerilimler doruk noktasında. Yaşam maliyeti krizi kısa vadeli en büyük risk iken, iklim değişikliğini azaltma ve iklime uyum sağlamadaki başarısızlık ise uzun vadeli en büyük endişelerdendir. Jeopolitik rekabetler ve içe kapanma eğilimleri, ekonomik kısıtlamaları artıracak ve hem kısa hem de uzun vadeli riskleri daha da artıracaktır. Küresel Riskler Raporu, ülkeleri "kaynak rekabetinden" kaçınmak için birlikte çalışmaya çağırmaktadır Rapor, 1.200'den fazla uzmanın, politika yapıcıların ve sektör liderlerinin görüşlerinden yararlanmaktadır. Küresel Riskler Raporu 2023'ü buradan okuyun, Küresel Riskler Girişimi 'ni keşfedin ve #risks23 etiketini kullanarak sohbete katılın Cenevre, İsviçre , 11 Ocak 2023 – Dünya Ekonomik Forumu tarafından, Marsh & McLennan Şirketleri , SK Group ve Zurich Sigorta Grubu stratejik ortaklığında hazırlanan Kür

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2 Yeni Fona Onay

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2023 yılında faaliyet izni alan Vega Portföy tarafından oluşturulan Mavi Serbest Fon ve Anka Serbest Fon isimli fonların kuruluşuna onay verdi. Ana yatırım stratejisi, hem Türk lirası hem de döviz cinsi para ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yaparak sermaye kazancı sağlamak ve portföy değerini artırmak olan Anka Serbest Fon, doğrudan veya türev araçlar vasıtasıyla yurt içi ve global piyasaların eğilimlerini yakından izleyerek yüksek getiri sağlamayı amaçlıyor. Anka Serbest Fon'un Risk Getiri Profili değerlendirme derecesi 7 olarak belirlendi. VMV koduyla işlem görecek Mavi Serbest Fon'un ana stratejisi ise daha ziyade Türk Lirası varlıklara yatırım yaparak mevduat üstü getiri elde etmek. Fon'un Risk Getiri Profili değerlendirme derecesi ise 5 olarak belirlendi. Fonların faaliyet onayıyla ilgili konuşan Vega Portföy Genel Müdürü  Sn.Tarkan Çetin, "Portföy Yönetimi alanında yeni faaliyete geçmiş olan Vega Portföy’ün ilk